Algemene voorwaarden

Artikel 1.  Algemeen;    Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op boekingen van het appartement te huur bij verhuurder.

Artikel 2.  Kosten en huurperiode;    De huurprijzen zijn exclusief, schoonmaak,electra en toeristen belasting. De wisseldag is van zaterdag tot zaterdag, tenzij anders vermeld. De aankomst vanaf 12.00 uur en 09.00 uur vertrek.

Artikel 3.  Boeking en betaling;    De boeking geschiedt via het contact formulier. Wij bevestigen uw boeking. De huurder dient binnen 4 dagen na de bevestiging een aanbetaling € 150,- plus € 25,- reserverings kosten te voldoen. Uw boeking is dan definitief.  Betaling; de helft 3 maanden voor vertrek, het gehele bedrag 6 weken voor vertrek. Wanneer de betalingen niet binnen de betalingstermijnen zijn geschied en op een of meerdere herinneringen niet wordt gereageerd, houden wij het recht voor deze periode aan een derde te verhuren. De borg van € 150,- wordt binnen 7 dagen na het netjes achterlaten van het appartement en het terug sturen van de sleutel, op de rekening van de huurder terug gestort. De huurder dient aangebrachte schade direct telefonisch te melden aan de verhuurder.  De eigenaar heeft het recht ontstane kosten in te houden van de borg. De ontstane kosten zijn meestal te verhalen op de verzekering.

Artikel 4.  Roken, huisdieren, huisregels;    Huisdieren en roken zijn niet toegestaan  in het appartement. De huisregels zijn aanwezig in het appartement en dienen gelezen en nageleefd te worden.

Artikel 5.  Aansprakelijkheid;    Verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke aard, ook tijdens of ten gevolge van een verblijf in onze appartementen.

Artikel 6.  Annulering;   Het boekings formulier is bindend. Bij annulering tot 3 maanden voor aanvraag van het verblijf is het aanbetalings bedrag verschuldigd. Bij annulering tussen 3 maanden en 6 weken voor aanvang van het verblijf is een bedrag van 50% van de huursom verschuldigd. Bij annulering 6 weken of minder voor aanvang van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd.

Bij uw verzekeraar of bank kunt u een annuleringsverzekering afsluiten.

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.